Ticker

6/recent/ticker-posts

ODTÜ 42 Personel Alımı Sonuçları Ne Zaman? Mülakat Yok!

ODTÜ 42 Personel Alımı Sonuçları Ne Zaman? Mülakat Yok!

ODTÜ ( Orta doğu Teknik Üniversitesi) 42 personel alımı sona erdi. Başvuru sonuçları için tarih belli oldu. Değerlendirmeler nasıl yapılıyor?




Güncel kamu ilanları dahilinde açıklaması gerçekleştirilen bilgilerde Orta Doğu Teknik Üniversitesi bünyesinde görevlendirilmek üzere toplamda 42 memur alımı, güvenlik görevlisi alımı ve işçi alımı yapılacaktır.
İş başvurusu yapmak isteyen vatandaşlarımızın kurum tarafından belirtilmiş olan eğitim, genel ve özel şartları karşılamaları ve 2020 KPSS sınavına girmiş olmaları gerekiyor.




Orta Doğu Teknik Üniversitesi personel alımı için ilan yayımlamıştı. farklı kadrolarda olmak üzere 42 sözleşmeli personel alımı yapacağını bildirmişti. Başvruların 6 Aralık 2021 tarihi ile sona ermesinin ardından sonuçlar beklenmeye başlandı bile. Peki Başvuru değerlendirmesi nasıl?

 Sonuçlar ne zaman açıklanacaktır?

Mülakat Yapılmayacak!
 

Orta Doğu Teknik Üniversitesi ODTÜ personel alımı için adaylara herhangi bir Mülakat yapılmayacak. Başvuru sırasında kullanıan KPSS Puanları ele alınarak yapılacak sıralama ile en yüksek puandan başlamak üzere en düşük puana kadar yapılacak sıralama ile sonuçlar açıklanacak. Asil ve Yedek adaylar belirtilerek adaylara duyurulcaktır.


42 Sözleşmeli Personel Alımı Sonuçları Ne Zaman?

Üniversiteye 42 kişilik kadro ile Ön Lisans ve Lisans mezunu personel alımı yapılacak. Başvurular 22 kasım 2021 tarihi ile başlayıp 6 Aralık 2021 tarihi ile sona erdi.
Başvuru sonuçlarının ise önümüdeki hafta açıklanacağı açıklandı.

Başvurular incelendikten sonra, KPSS puan sıralaması esas alınmak suretiyle başarılı adayların isim listesi, 13.12.2021 tarihi mesai bitimine kadar //pdb.metu.edu.tr adresinden ilan edilecektir. Kontenjan sayısı kadar yedek belirlenecektir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar