Ticker

6/recent/ticker-posts

Internet Download Manager 2020 (IDM) 6.38 Full + Kurulum Ve Kullanımı

 Internet Download Manager 2020 (IDM) 6.38 Full + Kurulum Ve Kullanımı




Internet Download Manager Nedir?

Kısaca IDM , çok popüler olan bir indirme yazılım programıdır. IDM ile dosya, müzik ,programları hız kaybetmeden hatta 5 kat daha hızlı bir şekilde indirebilirsiniz.

IDM aynı zamanda kullanılan bilgisayarda oluşan ani duraklatmalarda yani elektrik kesintisi , birden kapanma , bağlantı hataları vs. gibi olaylarda tekrardan kaldığı yerden hatasız bir şekilde devam etmektedir.

Tek tıklama ile indirme özelliğinin yanı sıra Türkçe dil seçeneği ile bize çok büyük kolaylıklar sağlamaktadır. Anında indirme özelliğinin yanı sıra IDM zamanlayıcı indirme özelliğini kullanarak işlemlerinizi yapabilirsiniz.



Internet Download Manager Ara Yüzü


IDM çok kolay bir indirme yöneticisidir. Nasıl mı?

Internet Dowload Manager'ı videodaki gibi bilgisayarınıza kurduktan sonra sadece yapmak istediğiniz işleme gelin. Böylelikle IDM aktif ise indirme işlemi yapabileceksiniz.

Videoyu dikkatli bir şekilde izleyerek Internet Download Manager'ı kolaylıkla indirebilirsiniz.

Kolay gelsin.:)



Drive İndirme Linki;Tıklayınız.


İletişim için : bilgilitv00@gmail.com KANALIMIZIN BÜYÜMESİNE DESTEK VERMEK VE ETKİLEŞİMLERDEN HABERDAR OLMAK İÇİN İNSTAGRAM HESABIMIZI TAKİP EDİNİZ. İnstagram:@bilgili__tv https://www.instagram.com/bilgili__tv/ SİZİN İÇİN FAYDALI OLACAK VİDEOLAR: MATLAB KURULUM : https://www.youtube.com/watch?v=gIkdLxXfsbY&t=26s MATLAB ÖĞRENİYORUM SERİSİ :https://www.youtube.com/watch?v=gIkdLxXfsbY&list=PLfQB7r8i5Fk1VwTXFHgWEWCCA9lzuImER TORRENT KURULUM |NASIL İNDİLİR :https://www.youtube.com/watch?v=0y3Eh6EvxFQ&t=17s PROTEUS 8.9 KURULUM +FULL CRACK |KURULUM DOSYA LİNKİ:https://www.youtube.com/watch?v=0mckp3UdVmc&t=13s

Yorum Gönder

1 Yorumlar

  1. Tesekkurler. En ideal programlardan biridir. Her türlü dosyayi indirebilirsiniz...

    YanıtlaSil