Ticker

6/recent/ticker-posts

PROTEUS KÜTÜPHANE EKLEME| ARDUİNO KÜTÜPHANESİ EKLEME

 PROTEUS KÜTÜPHANE EKLEME| ARDUİNO KÜTÜPHANESİ EKLEME


Proteus tam adıyla Proteus Design Suite, bir elektronik devre tasarlama yazılımıdır.

Proteus ISIS ve ARES olmak üzere iki alt devreden oluşur.


Proteus Isıs Ara Yüzü


Açıklamak gerekirse, Proteus ile hazırlamış olduğunuz bir devre tasarımının tüm eksiklikleri ile görebilir ve tamamlayabilirsiniz. Gerçek tasarım kısmına geçmeden önce zamandan ve masraftan tasarruf etmiş oluruz. Böylelikle yapmış olduğumuz tasarımındaki gerekirse her şeyi veya değerleri değiştirerek istediğimiz tasarıma ulaşabiliriz.

Programın sağlamış olduğu kütüphane seçenekleri ile zaman zaman ulaşmakta zorlanacağımız eleman ve malzemelere bir tık ile ulaşmış oluyoruz. Yapılan devreler gerçek tasarımlarımızı aratmayacak nitelikte olacaktır.


            

 Proteus 3D Tasarım ARES Ara Yüzü

Proteus ile yapmış olduğunuz bir devre tasarımını 2D yanı sıra 3D ile de simülasyon haline getirebilirsiniz. Bu sayede yapmış olduğunuz tasarıma görsel yönden görerek eksiklerini tamamlar ve bir şölen haline getirebilirsiniz.



Kütüphane Ekleme Dosyası;Tıklayınız.

Ardunio Kütüphanesi Link; Tıklayınız.


İletişim için : bilgilitv00@gmail.com KANALIMIZIN BÜYÜMESİNE DESTEK VERMEK VE ETKİLEŞİMLERDEN HABERDAR OLMAK İÇİN İNSTAGRAM HESABIMIZI TAKİP EDİNİZ. İnstagram:@bilgili__tv https://www.instagram.com/bilgili__tv/ SİZİN İÇİN FAYDALI OLACAK VİDEOLAR: MATLAB KURULUM : https://www.youtube.com/watch?v=gIkdLxXfsbY&t=26s MATLAB ÖĞRENİYORUM SERİSİ :https://www.youtube.com/watch?v=gIkdLxXfsbY&list=PLfQB7r8i5Fk1VwTXFHgWEWCCA9lzuImER TORRENT KURULUM |NASIL İNDİLİR :https://www.youtube.com/watch?v=0y3Eh6EvxFQ&t=17s PROTEUS 8.9 KURULUM +FULL CRACK |KURULUM DOSYA LİNKİ:https://www.youtube.com/watch?v=0mckp3UdVmc&t=13s


Yorum Gönder

0 Yorumlar